Novice in obvestila

Spoštovane pacientke,
obveščam vas, da bo ambulanta jutri, v torek 12.11., zaprta zaradi strokovnega izobraževanja. V primeru nujnih težav, se prosim obrnite na urgentno ambulanto Ginekološko porodniškega oddelka. Za razumevanje se vam zahvaljujem.
Vaša ginekologinja.

Spoštovane naše pacientke,
obveščamo vas, da bo ambulanta v sredo 30.10. zaprta zaradi rednega letnega dopusta. V primeru resnih težav se prosim obrnite na urgentno ginekološko ambulanto v SB Celje. Za razumevanje se vam prav lepo zahvaljujem in tudi vam želim lep dopust.
Vaša ginekologinja.


Spoštovane pacientke,

časnik Večer je v sodelovanju z Zdravniško zbornico Slovenije pripravil izbor Štajerski zdravnik leta 2019. Zdravniki in zdravnice se vsakodnevno trudimo, da vam, spoštovane pacientke, pomagamo pri ohranjanju zdravja. Kot vsi drugi, tudi mi cenimo, če nas za dobro opravljeno delo pohvalite. Če ste torej zadovoljne s svojim zdravnikom ali zdravnico in bi se mu/ji rade zahvalile, lahko vse do 22.11.2019 oddate svoj glas na naslednji povezavi: https://www.vecer.com/zdravnik-leta.

Hvala za vaš glas!

Vaša ginekologinja

Spoštovane pacientke,
zaradi strokovnega izobraževanja bo ambulanta zaprta v petek, 20.09.2019. V primeru nujnih težav se prosim oglasite v urgentni ginekološki ambulanti SB Celje. Za razumevanje se vam prav lepo zahvaljujem.
Vaša ginekologinja

Spoštovane pacientke,
z vsemi vami delimo povezavo do simpatičnega članka, ki je nastal z veliko pomočjo naše ambulante.
LIFE PROPS BLOG by Adrijana: Predrojstveni test – zakaj in kako sem ga opravila