Novice in obvestila

Spoštovane pacientke,
obveščamo vas, da bo zaradi rednega letnega dopusta ambulanta zaprta v torek, 30. 04.2019, in v petek, 03.05.2019. V primeru nujnih težav se obrnite na urgentno ambulanto Ginekološko porodniškega oddelka SB Celje.
Prav lepe praznike vam želi vaša ginekologinja.

Drage moje pacientke,
v naslednjem mesecu se nam bo kar za nekaj časa pridružila nova moč, mlada diplomirana babica KATJA ŠPACAPAN.

Nadomestila bo diplomirano babico ANO ŠARANOVIĆ, ki se ji trebušček že kar lepo vidi.
Še vedno pa je z nami za občasno pomoč absolventka Fakultete za zdravstveno nego v Mariboru KATJA JAMBROVIČ. Naš kolektiv se veseli nadaljnjega dobrega sodelovanje z vami vsemi.
Vaša ginekologinja

Zasebna ginekološka ambulanta obvešča, da zaradi odhoda stalno zaposlene babice v porodniški dopust, za določen čas zaposli diplomirano babico. Zaposlitev bo predvidoma od 01.03.2019 do 01.06.2020. Vse diplomirane babice, ki bi se želele zaposliti v moji ambulanti, prosim, da oddajo samo pisne prijave z vsemi potrebnimi dokazili na naslov: KARDIOLOGIJA MARINŠEK & GINEKOLOGIJA PETERNELJ D.O.O., PE GINEKOLOGIJA, GREGORČIČEVA 5, 3000 CELJE. Vse prijave, ki bi prišle na mail, bodo izbrisane, ne da bi bile pogledane.

Drage nosečnice, vabljene k branju spodnjega članka!

Ta je nastal ob svetovanju nosečnici, ki se je oglasila v naši ambulanti, da bi opravila neinvazivno predrojstveno testiranje proste plodove DNK, znano tudi kot NIFTY test.
https://www.niftytest.si/predrojstveni-testi-tabu-tema-za-katere-se-odloci-99-nosecnic/

Spoštovane pacientke,

seznanjamo vas z novimi informacijami v zvezi z zdravilom Esmya.