Novice in obvestila

Spoštovane pacientke,
v petek 5.7 bo ambulanta zaprta zaradi rednega letnega dopusta. V primeru resnih težav se prosim obrnite za pomoč na Ginekološko porodniški oddelek SB Celje oz. njihovo urgentno ambulanto. Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujem.
Vaša ginekologinja

Spoštovane pacientke,
z vsemi vami delimo povezavo do simpatičnega članka, ki je nastal z veliko pomočjo naše ambulante.
LIFE PROPS BLOG by Adrijana: Predrojstveni test – zakaj in kako sem ga opravila

Drage moje pacientke,
v naslednjem mesecu se nam bo kar za nekaj časa pridružila nova moč, mlada diplomirana babica KATJA ŠPACAPAN.

Nadomestila bo diplomirano babico ANO ŠARANOVIĆ, ki se ji trebušček že kar lepo vidi.
Še vedno pa je z nami za občasno pomoč absolventka Fakultete za zdravstveno nego v Mariboru KATJA JAMBROVIČ. Naš kolektiv se veseli nadaljnjega dobrega sodelovanje z vami vsemi.
Vaša ginekologinja

Zasebna ginekološka ambulanta obvešča, da zaradi odhoda stalno zaposlene babice v porodniški dopust, za določen čas zaposli diplomirano babico. Zaposlitev bo predvidoma od 01.03.2019 do 01.06.2020. Vse diplomirane babice, ki bi se želele zaposliti v moji ambulanti, prosim, da oddajo samo pisne prijave z vsemi potrebnimi dokazili na naslov: KARDIOLOGIJA MARINŠEK & GINEKOLOGIJA PETERNELJ D.O.O., PE GINEKOLOGIJA, GREGORČIČEVA 5, 3000 CELJE. Vse prijave, ki bi prišle na mail, bodo izbrisane, ne da bi bile pogledane.

Drage nosečnice, vabljene k branju spodnjega članka!

Ta je nastal ob svetovanju nosečnici, ki se je oglasila v naši ambulanti, da bi opravila neinvazivno predrojstveno testiranje proste plodove DNK, znano tudi kot NIFTY test.
https://www.niftytest.si/predrojstveni-testi-tabu-tema-za-katere-se-odloci-99-nosecnic/